logo
logo
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
NOWA!!! Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Wydawnictwo: WSiP
Autor
ISBN
978-83-02-13589-7
Liczba stron
184
Oprawa
miękka
Rok wydania
2013
Język
polski
NOWA.
Cena
Ilość
47,00 zł
Galeria
Litwin M, Styka-Wlazło Sz, Szymońska J.
Numer MEN: 528/1/2012
Tomasz Maćkowski
Numer MEN: 659/1/2013
Smutek Z, Maleska J, Surmacz B.
Numer MEN: 407/2011
Marzanna Zienkiewicz
Anna Dul
Imię i nazwisko:
E-mail:
Twoje pytanie:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 19:00

W sprawie zamówień proszę

dzwonić pod nr 508-399-443

 
tel. : 508-399-443

Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany

zobacz jak do Nas trafić »
Paczki wysyłamy:

przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH

Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie

Oprogramowanie KQS.store © Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved. Designed by sucro.pl