logo
logo
Sortuj według:
Strona: 1 2 [3] 4 5 / 5
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3
Marzanna Zienkiewicz
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3
Marzanna Zienkiewicz
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
33,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
55,50 zł
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I
Katarzyna Kocierz
Wydawnictwo: WSiP
26,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I
Katarzyna Kocierz
Wydawnictwo: WSiP
43,00 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Część 1
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Część 1
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Kwalifikacja T.6. Tom II. Część 2
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Kwalifikacja T.6. Tom II. Część 2
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
27,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
44,00 zł
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo: WSiP
49,00 zł
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
Strona: 1 2 [3] 4 5 / 5
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 19:00

W sprawie zamówień proszę

dzwonić pod nr 508-399-443

 
tel. : 508-399-443

Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany

zobacz jak do Nas trafić »
Paczki wysyłamy:

przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH

Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie

Oprogramowanie KQS.store © Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved. Designed by sucro.pl